به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پیام راسک» به نقل از روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، سعید کلانتری بیان کرد: طرح پایش ماهانه سموم و آلایندهها در محصولات کشاورزی در راستای اجرای مصوبات شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور و باهدف تضمین ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره توسط مدیریت نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اجرا میشود.
وی افزود: در این برنامه، نمونهبرداری از محلهای کشت شناسهدار هشت محصول شامل خیار گلخانهای، خیار جالیزی، گوجهفرنگی گلخانهای، گوجهفرنگی جالیزی، سیبزمینی، پیاز، پرتقال و سیبدرختی با همکاری کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان انجام میشود
مدیر نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: نمونهها نیز بهصورت مستقیم از مزارع و گلخانهها برداشت و با رعایت زنجیره سرمایی و مطابق پروتکلهای استاندارد به آزمایشگاههای تخصصی ارسال میشوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این رویکرد نوین که امکان رهگیری محصولات کشاورزی را فراهم میکند، گامی مؤثر در صیانت از سلامت مصرفکنندگان و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سیستان و بلوچستان به شمار میرود.
انتهای خبر/
















