0
مدیر ارزیابی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد:

اجرای طرح پایش سموم و آلاینده‌های محصولات کشاورزی

  • کد خبر : 8260
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
اجرای طرح پایش سموم و آلاینده‌های محصولات کشاورزی
مدیر نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با هدف ارتقای ایمنی مواد غذایی و صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان، طرح پایش ماهانه سموم و آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان توسط معاونت غذا و دارو زاهدان در حال اجراست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پیام راسک» به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، سعید کلانتری بیان کرد: طرح پایش ماهانه سموم و آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی در راستای اجرای مصوبات شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و باهدف تضمین ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره توسط مدیریت نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو اجرا می‌شود.

وی افزود: در این برنامه، نمونه‌برداری از محل‌های کشت شناسه‌دار هشت محصول شامل خیار گلخانه‌ای، خیار جالیزی، گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای، گوجه‌فرنگی جالیزی، سیب‌زمینی، پیاز، پرتقال و سیب‌درختی با همکاری کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان انجام می‌شود

مدیر نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: نمونه‌ها نیز به‌صورت مستقیم از مزارع و گلخانه‌ها برداشت و با رعایت زنجیره سرمایی و مطابق پروتکل‌های استاندارد به آزمایشگاه‌های تخصصی ارسال می‌شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این رویکرد نوین که امکان رهگیری محصولات کشاورزی را فراهم می‌کند، گامی مؤثر در صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://payamerask.ir/?p=8260

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.