به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پیام راسک» به نقل از چهاربهاران، داریوش سرگزی بیان کرد: همزمان با ورود مسافران و گردشگران به چابهار و افزایش تقاضا برای مصرف فرآوردههای خام دامی، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی با شدت بیشتری دنبال شده است تا سلامت و امنیت غذایی جامعه تضمین شود.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۵۴۴ مورد بازدید از غذاخوریها، قصابیها، سردخانهها، کشتارگاهها و مراکز عرضه مرغ، ماهی و تخممرغ انجام شده است.
رئیس دامپزشکی چابهار اظهار کرد: در این بازدیدها ویژگیهای ارگانولپتیکی فرآوردههای خام دامی، دما و شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضا، برچسبها و مجوزها بررسی میشود.
سرگزی تصریح کرد: همچنین نحوه حمل از مبدأ تولید تا مرکز عرضه و شرایط بهداشتی فروشگاهها واپایش شده و نمونهبرداری تصادفی برای بررسی بار میکروبی محصولات صورت میگیرد.
وی ادامه داد: طی این بازدیدها از ابتدای سال جاری ۲ هزار و ۶۱۲ کیلوگرم فرآورده خام دامی فاقد شرایط بهداشتی ضبط و با هماهنگی دستگاههای مربوطه معدوم شده است.
رئیس دامپزشکی چابهار مطرح کرد: در همین راستا برای چهار واحد صنفی که تخلفات جدی داشتند، پرونده تعزیری تشکیل شده است.
سرگزی گفت: سلامت و امنیت غذایی جامعه خطقرمز دامپزشکی است و شهروندان و گردشگران اطمینان داشته باشند که اجازه ورود محصولات غیربهداشتی به سفره مردم داده نخواهد شد.
وی افزود: نظارتها بهصورت شبانهروزی در مراکز عرضه انجام میشود و این روند تا پایان سفرهای گردشگران ادامه خواهد داشت.
رئیس دامپزشکی چابهار اظهار کرد: برای ارتقای هر چه بیشتر کیفیت فرآوردههای خام دامی، بهسازی جایگاههای عرضه ماهی ضروری است.
سرگزی مطرح کرد: تسریع در احداث کشتارگاه طیور و توسعه مراکز عرضه مرغ کشتار روز نیز از اقدامات مؤثر در این مسیر خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همراهی شهروندان در تهیه فرآوردههای خام دامی از مراکز عرضه مجاز میتواند نقش مهمی در حفظ سلامت غذایی جامعه داشته باشد.
انتهای خبر/
















