به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پیام راسک» به نقل از روابطعمومی اداره دامپزشکی چابهار، داریوش سرگزی بیان کرد: همزمان با افزایش سفر گردشگران به چابهار، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید شده و این اقدام نقش مهمی در ارتقای کیفیت رستورانها و افزایش سطح امنیت غذایی در شهرستان داشته است.
وی با اشاره به اجرای گسترده طرح تشدید نظارت و بازرسی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۵۴۴ مورد بازدید از رستورانها، قصابیها، سردخانهها، کشتارگاهها و مراکز عرضه مرغ، ماهی و تخممرغ انجام شده است.
رئیس اداره دامپزشکی چابهار تصریح کرد: در این بازدیدها مواردی از جمله بررسی شرایط ظاهری فرآوردهها، کنترل دما و شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضا، لیبلها، نحوه حمل، مجوزهای بهداشتی، شرایط محیطی محل عرضه و نمونهبرداری جهت آزمون بار میکروبی مورد ارزیابی کارشناسان قرار گرفته است.
سرگزی با تأکید بر اینکه سلامت و امنیت غذایی خطقرمز دامپزشکی است مطرح کرد: دامپزشکی چابهار با نظارت شبانهروزی اجازه نخواهد داد فرآوردههای غیربهداشتی وارد سفره مردم و گردشگران شود.
وی با اشاره به راهکارهای افزایش کیفیت فرآوردههای خام دامی در شهرستان ادامه داد: بهسازی جایگاههای عرضه ماهی، تسریع در احداث کشتارگاه طیور، توسعه مراکز عرضه مرغ کشتار روز و خرید فرآوردهها از مراکز مجاز، نقش تعیینکنندهای در ارتقای سلامت عمومی خواهد داشت.
رئیس اداره دامپزشکی چابهار در پایان خاطرنشان کرد: از همه مردم استان میخواهیم تا در کنار نظارتهای کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی اگر تخلفی مشاهده کردند مراتب را به سامانه پاسخگویی ۱۵۱۲ دامپزشکی گزارش کنند تا اقدامات و پیگیریهای لازم انجام شود.
انتهای خبر/
















