به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پیام راسک» به نقل از اوشیدا، خدیجه حمیدیان با اشاره به نظارت مستمر کارشناسان اداره نظارت بر فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی بیان کرد: در این عملیات، اقلامی از جمله آرد نخودچی، فرآوردههای شکلاتی، خمیرمایه و ژل اسلایم که به دلایل بهداشتی و کیفی غیرقابلمصرف تشخیصدادهشده بودند، جمعآوری و طبق ضوابط قانونی معدوم شدند.
وی افزود: در سهماهه دوم سال جاری نیز با تلاش مستمر کارشناسان این اداره، بیش از ۱۲ تُن مواد غذایی غیرقابلمصرف از واحدهای تولیدی در سطح منطقه سیستان شناسایی، توقیف و پس از طی مراحل اداری معدومسازی شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل اظهارکرد: تمامی موارد تخلف شناساییشده، به اداره تعزیرات حکومتی و کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات دانشگاه معرفی شدهاند تا با متخلفان طبق ضوابط قانونی برخورد گردد.»
حمیدیان ضمن قدردانی از تلاش اداره نظارت بر فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی گفت: صحت و سلامت مواد غذایی از اولویتهای اصلی معاونت غذا و دارو است و این معاونت با جدیت، نظارتهای خود را در جهت صیانت از سلامت مردم و پیشگیری از عرضه هرگونه مواد غیربهداشتی ادامه خواهد داد.
وی ادامه داد: همکاری و مشارکت فعال مردم در شناسایی و گزارش موارد مشکوک، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: ما از تمامی شهروندان درخواست میکنیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه مواد غذایی غیربهداشتی، مراتب را به سامانههای نظارتی اطلاع دهند تا اقدامات لازم در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: معاونت غذا و دارو با بهرهگیری از فناوریهای نوین و افزایش آموزشهای تخصصی به کارشناسان نظارتی، تلاش میکند کیفیت و سلامت مواد غذایی را در تمامی مراحل تولید، توزیع و عرضه تضمین کند تا رضایت و اطمینان مردم از سلامت محصولات مصرفی حفظ شود.
انتهای خبر/
















