به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیام راسک به نقل از شستون بنیامین اسماعیلی بیان کرد: در راستای اجرای طرحهای محرومیتزدایی و خدمات بهداشتی درمانی نیروی زمینی سپاه در مناطق محروم مرزی و کمبرخوردار بیمارستان تخصصی سیار ثامنالائمه (علیهالسلام) این نیرو با ارائه مجموعهای از خدمات جهادی در زمینه بهداشتی و درمانی به مناطق محروم، گام مثبتی در ارتقای سلامت عمومی برداشته است.
وی با اشاره به بخشهای تخصصی و خدمات این بیمارستان افزود: ای بیمارستان شامل بخشهای بستری و تریاژ، اورژانس برادران و خواهران، تصویربرداری و سونوگرافی، اکو، آزمایشگاه، اتاق عمل و ریکاوری، csr، پزشک عمومی و متخصص، داروخانه، بیناییسنجی، متخصص داخلی، چشم، عفونی، قلب و عروق، جراح مغز و اعصاب، جراح عمومی، اطفال، زنان و زایمان، مامایی، جراح کلیه و مجاری ادراری، مشاوره، بیهوشی، دندانپزشکی، گوش و حلق و بینی، و ارتوپدی بوده که آماده خدمترسانی به مردم اسفندک سراوان است.
رئیس بیمارستان صحرایی مرکز بهداری رزمی شمال شرق نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه این بیمارستان سیار برای خدمترسانی به مردم مناطق روستایی و کمتر برخوردار سراوان در این منطقه مستقر شده و به مدت یک هفته به مراجعهکنندگان خدمات بهداشتی و درمانی تخصص و گسترده رایگان ارائه میکند تصریح کرد: بیش از ۹۰ نفر از کادر درمان، پزشکان متخصص و فوقتخصص (۲۷ نفر)، پیراپزشکان و نیروهای پشتیبان، با رعایت کامل طرح انطباق در این بیمارستان خدمات خود را در قالب خدمات مردمیاری طرح شهید رئیسی اجرا خواهند کرد که نشاندهنده تعهد به تأمین سلامت و رفاه اجتماعی در مناطق محروم است.
اسماعیلی ادامه داد: در بخش بیناییسنجی با ارائه خدمات، یک هزار عدد عینک عمومی به افراد دچار مشکلات بینایی اهدا میشود که پس از غربالگری تخصصی در محل تحویل داده میشود.
وی با تشریح خدمات تخصصی و فوقتخصص جراحی تخصصی این بیمارستان سیار افزود: با حضور تیمی از متخصصان، اعمال جراحی کلیه و مجاری ادرار، جراحی عمومی، ارتوپدی، زنان و زایمان انجام میپذیرد، همچنین خدمات جراحی صغیر (ختنه، برداشتن خال و زگیل و غیره) در این طرح گنجانده شده است.
رئیس بیمارستان صحرایی بهداری رزمی شمال شرق نیروی زمینی سپاه به خدمات غربالگری هوشمند و سیستمهای تشخیصی نوین این بیمارستان سیار و فوقتخصص اشاره نمود و تصریح کرد: برای نخستینبار، سامانه هوشمند غربالگری بر پایه هوش مصنوعی بهصورت سیار و مستقر در محل بیمارستان سیار، خدمات تشخیص بیماریهای تیروئید را ارائه میدهد، به اطلاعات بیمار و عکسهای رادیولوژی توسط هوش مصنوعی در سامانه امن تحلیل و بررسی شده و نتیجه به پزشک یا تکنسین رادیولوژی ارسال میگردد همچنین، سونوگرافی و رادیولوژی عمومی در دسترس بیماران قرار خواهد گرفت.
بنیامین اسماعیلی از خدمات ویژه مادران باردار بهعنوان یکی دیگر از اقدامات تخصصی این مرکز درمانی پرداخت و گفت: با حضور متخصص زنان و زایمان، نیازهای مادران باردار برطرف خواهد شد همچنین پکهای بهداشتی ویژه به مادران باردار شامل اقلام مصرفی و موردنیاز اهدا میشود.
وی خدمات دندانپزشکی را یکی از اقدامات بهداشتی و درمانی خاص در این منطقه عنوان کرد و افزود: سامانه دندانپزشکی شامل جرمگیری، کشیدن و پر کردن دندان در محل حاضر و ارائه خدمات میدهد.
مسئول بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه در سراوان تصریح کرد: یکی از دستاوردهای مهم این طرح، راهاندازی اولین سیستم جراحی لاپاراسکوپی سیار است که امکان انجام جراحیهای پیچیده را در شرایط سیار فراهم خواهد کرد.
اسماعیلی در پایان گفت: در حاشیه بهرهبرداری از این بیمارستان سیار فوقتخصص اقدامات فرهنگی خاصی در نظر گرفته شده که از مهمترین آن میتوان به حمایتهای فرهنگی و معیشتی در کنار خدمات درمانی ازجمله اهدای پکهای فرهنگی و معیشتی ویژهای برای خانوادههای نیازمند، اهدای پک بهداشتی به خانوادههای باردار و توزیع داروهای تقویتی به آنان و همچنین دیدار با خانواده شهدای منطقه، دیدار با علما و معتمدین منطقه و تقدیم هدیه به فرزندان همراه بیمار و کودکان دریافتکنندهٔ خدمات اشاره نمود.
انتهای خبر/